Borgo ди Mustonate - Традиционалната кујна на Ломбардија

ПРЕДИЗВИКИ ПО КРАRYА: ТРАДИЦИОНАЛЕН КУЈИНСКИ ЛОМБАРД

IMG_4188ристоранте_2

Ristorante Tana D'Orso http://www.ristorantetanadorso.it/
Кујната што оди добро со одлична визба. Il Ristorante Tana d'Orso offre ambienti accoglienti e ospitali che si aprono sui prati con la terrazza panoramica vista Lago. Повеќенаменската сала опремена за 160 покриен е театарот на приеми, гала вечери и настани. Lo spazio Privée del primo piano offre tutta l'intimità che serve per un incontro importante. Lo chef Francesco Testa opera nel rispetto dell'Alleanza tra i cuochi italiani e i Presìdi Slow Food.
IMG_4161
таверна4

Остерија дела Скудери

ПРЕДИЗВИКИ ПО КРАRYА: Шармантна кафетерија.
Појадок и аперитиви во село. Situata tra le scuderie e il ristorante Tana d'Orso, l'Osteria delle Scuderie è il luogo ideale per prime colazioni, лесни ручеци и аперитиви. Si possono acquistare inoltre grappe e i liquori della storica distilleria Rossi D'Angera 1847.
IMG_4431barricaia_aisБарел соба на Пунтале
ПРЕДИЗВИКИ ПО КРАRYА: ВРЕМЕ, ДР WАВИ И МОЛКА
Емоции за обновување на животот. Barricaia del Puntale е околина целосно посветена на дегустација на грапи Роси Д’Анџера. Духовите стареат во дабови буриња од тронка, алиери и лимузини и во подземната визба каде достигнуваат ноти на елеганција и комплетност кои ги комбинираат со најголемите духови на светот. Во „Паради“ најскапоцените лози го продолжуваат патот кон целосна зрелост.
Barricaia del Puntale е место посветено на дегустација на скапоцени града од RDA и седиште на делегацијата на AIS на провинцијата Варезе

 

Сподели

Оставете Одговор

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *